Heksenjacht

De heksenjacht tegen en door de socialisten

“Ik was zat en wist niet wat ik zegde”.
“Het was een amicaal gesprek”

Hiermee probeert Conner Rousseau, God bij de socialisten, het zwaard van Damocles, dat boven zijn hoofd hangt, te minimaliseren. Zat en dan racistische praat uitbraken? Waar zagen we nog zoiets? Zat en een paar auto’s in de prak rijden en vluchtmisdrijf plegen? Wat is er toch met de socialisten? Hun vergoddelijkte voorzitter pist een meter langs de pot, hij krijgt de volle laag, niet van de politieke oppositie maar van justitie. En waarvan spreken onze rode vrienden? Van een heksenjacht.
Een H E K S E N J A C H T!!!!

Nog niet zo lang geleden organiseerden de rode kameraden van Sint-Truiden zelf nog een veel ergere heksenjacht dan deze: alle middelen werden uit de kast gehaald door Ludwig, Gert en een linkse journalist van het Belang om de Truiense burgemeester, die een overschot aan coronavaccins bestemd voor de vuilbak, in de armen van familie en medewerkers liet prikken, van haar voetstuk te halen. Geen misdaad! Geen actie waarvoor justitie een onderzoek zou beginnen. Neen, een politieke afrekening, noem het liquidatie voor mijn part, georkestreerd door de socialisten en vakkundig afgewerkt door de NVA bij monde van een gouverneur en door de liberalen bij monde van een Mechelse koekoek en gesteund door de lokale gazetten. Dezelfde socialisten fulmineerden deze week nog  tegen de “heksenjacht” op hun grote leider, die de pers muilkorft en met bedenkelijke excuses zijn zattemansgedrag probeert de verdonkeremanen. Je moet het maar durven uitspreken, zeker als je zelf de heksenjacht als politiek wapen gebruikt. Net alsof je zat zijnde mag zeggen wat je wil. Mag je dan ook ladderzat, met de auto rijden waar je wil? Blijkbaar wel.

Voor mij hoeft Conner Rousseau niet aan het kruis genageld worden, zoals men meestal met goden doet. Het kan best zijn dat deze lapsus niet gemeend is, maar de waarheid komt vaak uit de mond van  … zatten en zotten.

Wat me wel tegen de borst stuit, is de gespleten houding van onze socialisten: moord en brand en HEKSENJACHT schreeuwen als het om Rousseau gaat maar het zelf de methode met branie gebruiken als het over de Truiense politiek gaat. Ik vraag me af hoe lang de werkmens deze tweespaltigheid nog gaat slikken.

Maar bij wie kan diezelfde werkmens nog terecht met zijn verzuchtingen? Zouden we niet beter de politiek afschaffen, want onze leiders laten het allemaal één voor één afweten.